Visuell vei mot målet ..

mandag 1. april 2013

Demp lyset..

Jeg må vel være en av ytterst få nordmenn som i disse dager ikke kjenner en kriblende glede over alt dette lyset som siger inn og trenger seg på. Jeg vil gjerne ha vår - for all del. Men jeg vil også ha mørke kvelder hvor jeg kan krølle meg sammen i sofaen, tenne lys og være bittelitt offline uten å føle meg avslørt av alt dette gjennomtrengende lyset. Jeg liker rett og slett at det er forskjell på dag, kveld og natt.

Jeg vet at jeg ikke er helt alene om disse tankene, men vi tør ikke si det høyt. For det er opplest og vedtatt at man skal bli GLAD av lyse kvelder og sol i bøtter og spann. Rent ut lykkelig! Mens jeg skifter gardiner til mørkere variant for å holde det verste ute og starter opp sesongen med lystette rullegardiner på soverommet. Takk og lov at det finnes hjelpemidler for oss sensitive mennesker. Min mor var likedan, så muligens er dette genetisk?

Det eneste som er sikkert er at jeg kan gjøre ingenting for å påvirke det og etterhvert får jeg viljen min. Det snur, det snur - før eller siden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar